Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖZÇELIK, D
dc.contributor.authorPASTACı, ÖZSOBACı N
dc.contributor.authorBüyükçolpan , Eda
dc.contributor.authorGelisgen, Remise
dc.contributor.authorTUNÇDEMIR, M
dc.contributor.authorŞİMŞEK, Gönül
dc.contributor.authorUZUN, Hafize
dc.contributor.authorDURMUŞ, SİNEM
dc.contributor.authorŞenyiğit, Abdülhalim
dc.date.accessioned2021-03-05T11:57:27Z
dc.date.available2021-03-05T11:57:27Z
dc.identifier.citationŞenyiğit A., DURMUŞ S., PASTACı Ö. N. , Büyükçolpan E., Gelisgen R., TUNÇDEMIR M., ÖZÇELIK D., ŞİMŞEK G., UZUN H., "Deneysel Diyabetin Karaciğer Dokusunda Oluşturduğu Lipid ve Protein Hasarı Üzerine Quercetin’in Antioksidan Etkisi", 53.Ulusal Diyabet Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 23 Nisan 2017, ss.247
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_aab9a015-4938-4c7b-b975-78e402020cd7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/114002
dc.language.isotur
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZootekni ve Hayvan Besleme
dc.subjectYemler ve Hayvan Besleme
dc.subjectTek Midelilerin Beslenmesi
dc.subjectZiraat
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleDeneysel Diyabetin Karaciğer Dokusunda Oluşturduğu Lipid ve Protein Hasarı Üzerine Quercetin’in Antioksidan Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID399259


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster