dc.contributor.author | AYDIN, ALI | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T11:56:31Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T11:56:31Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.citation | AYDIN A., "Baharat ve ıtırlı bitkilerin mikrobiyel özellikleri ve kontaminasyon kaynakları", Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, cilt.5, ss.46-51, 2004 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_aaa08d74-e98e-4e15-b15f-51e90cf925fa | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/113941 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Baharat ve ıtırlı bitkilerin mikrobiyel özellikleri ve kontaminasyon kaynakları | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 5 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 46 | |
dc.identifier.endpage | 51 | |
dc.contributor.firstauthorID | 688576 | |