dc.contributor.author | Özden, Özkan | |
dc.contributor.author | Erkan, Nuray | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T10:53:40Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T10:53:40Z | |
dc.identifier.citation | Özden Ö., Erkan N., "Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Ratio Between Aquaculture and Wild Fishes", The 7th World Fisheries Congress, Busan, Güney Kore, 23 - 27 Mayıs 2016, ss.1 | |
dc.identifier.other | av_a578f2b9-ced1-42cc-bcc5-70e4159398d8 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/110680 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Ratio Between Aquaculture and Wild Fishes | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 784065 | |