dc.contributor.author | Lorcu, Fatma | |
dc.contributor.author | ACAR BOLAT, Bilge | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T10:46:48Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T10:46:48Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Lorcu F., ACAR BOLAT B., "Edirne Merkez İlçede Tüketicilerin İthal Kırmızı Et Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler", Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi, cilt.9, ss.38-45, 2011 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_a4e53145-0da8-4284-ba7b-03ae20f66eba | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/110292 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.title | Edirne Merkez İlçede Tüketicilerin İthal Kırmızı Et Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi | |
dc.contributor.department | Trakya Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 9 | |
dc.identifier.issue | 6 | |
dc.identifier.startpage | 38 | |
dc.identifier.endpage | 45 | |
dc.contributor.firstauthorID | 682049 | |