Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorERGÜN, Özer
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.date.accessioned2021-03-05T10:18:46Z
dc.date.available2021-03-05T10:18:46Z
dc.date.issued1996
dc.identifier.citationAKSU H., ERGÜN Ö., "Çeşitli hazır pasta ürünlerinde ve sütlü tatlılarda Bacillus cereus’un varlığı. (Presence of Bacillus cereus in some ready-to-eat pastry foods and milky desserts).", Türk Veteriner Hekimliği Dergisi, cilt.8, ss.55-57, 1996
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_a265d3d2-bcbc-4613-aa49-0c389eb9bd7e
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/108775
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleÇeşitli hazır pasta ürünlerinde ve sütlü tatlılarda Bacillus cereus’un varlığı. (Presence of Bacillus cereus in some ready-to-eat pastry foods and milky desserts).
dc.typeMakale
dc.relation.journalTürk Veteriner Hekimliği Dergisi
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume8
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage55
dc.identifier.endpage57
dc.contributor.firstauthorID611991


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster