dc.contributor.author | Yalçınkaya, Nehir Naz | |
dc.contributor.author | DEMİRKOL, ŞEHNAZ | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T10:07:29Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T10:07:29Z | |
dc.identifier.citation | DEMİRKOL Ş., Yalçınkaya N. N. , "Uluslararası Catering İşletmelerinin Satış ve Pazarlama Teknikleri: Turkish Do&Co Örneği", X. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.35-49 | |
dc.identifier.other | av_a173ebf9-753d-4226-b636-08e1d5ef0e0d | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/108199 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | Uluslararası Catering İşletmelerinin Satış ve Pazarlama Teknikleri: Turkish Do&Co Örneği | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 345756 | |