Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKırbaşlar, Gülay
dc.contributor.authorAKÇAY, Behiye
dc.contributor.authorBarış, Çiğdem Çıngıl
dc.date.accessioned2021-03-05T09:42:12Z
dc.date.available2021-03-05T09:42:12Z
dc.identifier.citationAKÇAY B., Kırbaşlar G., Barış Ç. Ç. , "What we know about genetically modified foods", 9th European Conference on Research In Chemical Education (ECRICE), İstanbul, Türkiye, 20 - 23 Temmuz 2008, ss.96
dc.identifier.otherav_9f1edcb6-e008-446c-9a3a-dbcf8698c027
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/106837
dc.language.isoeng
dc.subjectSosyal Bilimler Genel
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.titleWhat we know about genetically modified foods
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID704166


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster