Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAPAK, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorSÖZGEN BAŞKAN, Kevser
dc.contributor.authorTÜTEM, Esma
dc.date.accessioned2021-03-05T09:26:37Z
dc.date.available2021-03-05T09:26:37Z
dc.identifier.citationTÜTEM E., APAK M. R. , SÖZGEN BAŞKAN K., Off-Line HPLC Integrated to Total Antioxidant Capacity Measurement of Beverages, "Processing and Impact on Antioxidants in Beverages", Preedy V.R., Editör, Academic Press (Elsevier), Waltham, ss.265-276, 2014
dc.identifier.otherav_9de7cd89-07d2-4ec9-8acc-b1f0c7a0305e
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/106060
dc.language.isoeng
dc.publisherAcademic Press (Elsevier)
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleProcessing and Impact on Antioxidants in Beverages
dc.typeKitapta Bölüm
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID301567


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster