Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖZDEN, Özkan
dc.contributor.authorCAN, İdil
dc.date.accessioned2021-03-05T09:23:26Z
dc.date.available2021-03-05T09:23:26Z
dc.identifier.citationÖZDEN Ö., CAN İ., "Jelatinin Kaynağı ve İdentifikasyonunun Önemi", Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.524
dc.identifier.otherav_9d91b695-17d2-4dff-9a58-670a7ea9f411
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/105856
dc.language.isotur
dc.titleJelatinin Kaynağı ve İdentifikasyonunun Önemi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID353670


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster