dc.contributor.author | ÖZDEN, Özkan | |
dc.contributor.author | CAN, İdil | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T09:23:26Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T09:23:26Z | |
dc.identifier.citation | ÖZDEN Ö., CAN İ., "Jelatinin Kaynağı ve İdentifikasyonunun Önemi", Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.524 | |
dc.identifier.other | av_9d91b695-17d2-4dff-9a58-670a7ea9f411 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/105856 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Jelatinin Kaynağı ve İdentifikasyonunun Önemi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 353670 | |