Show simple item record

dc.contributor.authorTatar, Osman
dc.contributor.authorŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA
dc.date.accessioned2021-03-05T09:12:43Z
dc.date.available2021-03-05T09:12:43Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , Tatar O., "Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.", Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Kasım 1991, ss.739-751
dc.identifier.otherav_9cc6ea75-00b1-4451-a910-3dda8072fa60
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/105342
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleDondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentEge Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID450945


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record