dc.contributor.author | Tatar, Osman | |
dc.contributor.author | ŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T09:12:43Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T09:12:43Z | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , Tatar O., "Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.", Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Kasım 1991, ss.739-751 | |
dc.identifier.other | av_9cc6ea75-00b1-4451-a910-3dda8072fa60 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/105342 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi. | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Ege Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 450945 | |