Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKöse, İrem
dc.contributor.authorIssa, Ghassan
dc.contributor.authorYILDIZ, MUSTAFA
dc.contributor.authorKAHRAMAN, TOLGA
dc.date.accessioned2021-03-05T09:06:53Z
dc.date.available2021-03-05T09:06:53Z
dc.identifier.citationKöse İ., YILDIZ M., Issa G., KAHRAMAN T., "Diyetlerde Kullanılan Farklı Bitkisel Yağların Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)’nın Et Kalitesine Etkisi", 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.153
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_9c606537-ef7d-4d06-a4e7-81d5a94e41d8
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/105084
dc.language.isotur
dc.titleDiyetlerde Kullanılan Farklı Bitkisel Yağların Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)’nın Et Kalitesine Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID617693


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster