dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T08:50:48Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T08:50:48Z | |
dc.date.issued | 1996 | |
dc.identifier.citation | AKSU H., "Dondurulmuş gıdaların mikrobiyolojik kalitesi üzerine araştırmalar. (Studies on microbiological quality of some frozen foods).", Pendik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi, cilt.27, ss.101-108, 1996 | |
dc.identifier.other | av_9af624d6-5725-492b-afa4-f9f1fa874424 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/104164 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Dondurulmuş gıdaların mikrobiyolojik kalitesi üzerine araştırmalar. (Studies on microbiological quality of some frozen foods). | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Pendik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 27 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 101 | |
dc.identifier.endpage | 108 | |
dc.contributor.firstauthorID | 611983 | |