Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.date.accessioned2021-03-05T08:50:48Z
dc.date.available2021-03-05T08:50:48Z
dc.date.issued1996
dc.identifier.citationAKSU H., "Dondurulmuş gıdaların mikrobiyolojik kalitesi üzerine araştırmalar. (Studies on microbiological quality of some frozen foods).", Pendik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi, cilt.27, ss.101-108, 1996
dc.identifier.otherav_9af624d6-5725-492b-afa4-f9f1fa874424
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/104164
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleDondurulmuş gıdaların mikrobiyolojik kalitesi üzerine araştırmalar. (Studies on microbiological quality of some frozen foods).
dc.typeMakale
dc.relation.journalPendik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume27
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage101
dc.identifier.endpage108
dc.contributor.firstauthorID611983


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster