Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBattal, Muharrem
dc.contributor.authorCatay, Atahan
dc.contributor.authorKamali, Gulcin
dc.contributor.authorAltiok, Merih
dc.contributor.authorKemik, Ahu
dc.contributor.authorKaratepe, Oguzhan
dc.contributor.authorAcet, Ersin
dc.contributor.authorAdas, Gokhan
dc.contributor.authorKoculu, Safiye
dc.contributor.authorKarahan, Servet
dc.contributor.authorKamali, Sedat
dc.date.accessioned2021-03-05T08:50:10Z
dc.date.available2021-03-05T08:50:10Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationKaratepe O., Acet E., Battal M., Adas G., Kemik A., Altiok M., Kamali G., Koculu S., Catay A., Kamali S., et al., "Effects of glutamine and curcumin on bacterial translocation in jaundiced rats", WORLD JOURNAL OF GASTROENTEROLOGY, cilt.16, ss.4313-4320, 2010
dc.identifier.issn1007-9327
dc.identifier.otherav_9ae6dc3f-a567-4a80-b2b2-78b3197adaf7
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/104122
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.3748/wjg.v16.i34.4313
dc.description.abstractAIM: To investigate the effect of curcumin on bacterial translocation and oxidative damage in an obstructive jaundice model and compare the results to glutamine, an agent known to be effective and clinically used.
dc.language.isoeng
dc.subjectGASTROENTEROLOJİ VE HEPATOLOJİ
dc.subjectKlinik Tıp
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectTıp
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectDahili Tıp Bilimleri
dc.subjectGastroenteroloji-(Hepatoloji)
dc.subjectİç Hastalıkları
dc.titleEffects of glutamine and curcumin on bacterial translocation in jaundiced rats
dc.typeMakale
dc.relation.journalWORLD JOURNAL OF GASTROENTEROLOGY
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume16
dc.identifier.issue34
dc.identifier.startpage4313
dc.identifier.endpage4320
dc.contributor.firstauthorID197416


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster