Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÜÇOK ALAKAVUK, DIDEM
dc.contributor.authorTOSUN, ŞEHNAZ YASEMİN
dc.contributor.authorŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA
dc.date.accessioned2021-03-05T08:49:02Z
dc.date.available2021-03-05T08:49:02Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y. , "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi", XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.182
dc.identifier.otherav_9ada9a65-b4ab-4a2e-9cde-070e8141ccf4
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/104088
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleFarklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.department, ,
dc.contributor.firstauthorID450956


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster