Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇOBAN, Ayşen
dc.contributor.authorAYDIN, Ali
dc.date.accessioned2021-03-05T08:44:05Z
dc.date.available2021-03-05T08:44:05Z
dc.identifier.citationAYDIN A., ÇOBAN A., "Importance of Personnel Hygiene in Food Production Facilities", 5th International Scientific Meeting- Days of Veterinary Medicine, Ohrid, Makedonya, 5 - 07 Eylül 2014, cilt.37, no.1, ss.38-39
dc.identifier.otherav_9a7012b9-206f-4f57-bf92-cb4eecf3ee1b
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/103812
dc.identifier.urihttp://www.fvm.ukim.edu.mk/dvm2014/
dc.language.isoeng
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleImportance of Personnel Hygiene in Food Production Facilities
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume37
dc.contributor.firstauthorID688846


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster