dc.contributor.author | ARMUTCU, FERAH | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T08:37:15Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T08:37:15Z | |
dc.identifier.citation | ARMUTCU F., Sağlıkta ve Hastalıkların Önlenmesinde Zeytinyağı; Biyoaktif Bileşenleri ve Antioksidan Özellikleri, "Zeytinyağı ve Sağlık", Akçiçek E, Oran NT , Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.142-152, 2015 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_99cc08c7-e24f-4198-b281-6b3e3a6ccb98 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/103427 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | Sidas Medya Ltd. Şti. | |
dc.title | Zeytinyağı ve Sağlık | |
dc.type | Kitapta Bölüm | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 430301 | |