Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorARMUTCU, FERAH
dc.date.accessioned2021-03-05T08:37:15Z
dc.date.available2021-03-05T08:37:15Z
dc.identifier.citationARMUTCU F., Sağlıkta ve Hastalıkların Önlenmesinde Zeytinyağı; Biyoaktif Bileşenleri ve Antioksidan Özellikleri, "Zeytinyağı ve Sağlık", Akçiçek E, Oran NT , Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.142-152, 2015
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_99cc08c7-e24f-4198-b281-6b3e3a6ccb98
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/103427
dc.language.isotur
dc.publisherSidas Medya Ltd. Şti.
dc.titleZeytinyağı ve Sağlık
dc.typeKitapta Bölüm
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID430301


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster