dc.contributor.author | Tavlı, Omerul Faruk | |
dc.contributor.author | Eroğlu Özkan, Esra | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T08:32:50Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T08:32:50Z | |
dc.identifier.citation | Tavlı O. F. , Eroğlu Özkan E., "Ülkemiz Kültür Bitkilerinden Persea americana Mill. (Avokado) ve Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi", GEKON 2019, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mart 2019, ss.38 | |
dc.identifier.other | av_996e8d06-6ec7-42be-bd69-30557211d85c | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/103184 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Multidisciplinary | |
dc.subject | Doğa Bilimleri Genel | |
dc.subject | ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.title | Ülkemiz Kültür Bitkilerinden Persea americana Mill. (Avokado) ve Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 2513822 | |