Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorGÜNEYDAŞ BİÇER, Hanife
dc.date.accessioned2021-03-05T07:53:15Z
dc.date.available2021-03-05T07:53:15Z
dc.identifier.citationGÜNEYDAŞ BİÇER H., AKSU H., "Farklı koşullarda tüketime sunulan mantıların mikrobiyolojik kalitesi.", 7.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.198
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_96199049-f8c6-42c7-855e-2e84660e3a2e
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/101040
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleFarklı koşullarda tüketime sunulan mantıların mikrobiyolojik kalitesi.
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID612314


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster