dc.contributor.author | Behram Gürbüz, Özge | |
dc.contributor.author | EFES, ÜMİT BEGÜM | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T07:23:12Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T07:23:12Z | |
dc.identifier.citation | EFES Ü. B. , Behram Gürbüz Ö., "DİŞ BEYAZLA TILMASlNDA KULLANILAN AJANLARlN
TÜKÜRÜK VE TÜKÜRÜK HÜCRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ", Diğer, ss.1-120, 2012 | |
dc.identifier.other | av_938201b0-d41c-4549-bb59-e5858565b5db | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/99412 | |
dc.identifier.uri | https://avesis.istanbul.edu.tr/api/publication/938201b0-d41c-4549-bb59-e5858565b5db/file | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Tıp | |
dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
dc.title | DİŞ BEYAZLA TILMASlNDA KULLANILAN AJANLARlN
TÜKÜRÜK VE TÜKÜRÜK HÜCRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ | |
dc.type | Diğer Yayınlar | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 622755 | |