• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effect of dietary fat source on n-3 fatty acid enrichment of broiler meat

Tarih
2003
Yazar
Kutay, HC
Abas, I
Kahraman, R
Eseceli, H
Grashorn, MA
Ozpinar, H
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Scientific research has shown that there is a relationship between the amount and composition of animal fat in the food and cardiovascular and other diseases in humans. The fatty acid composition of broiler meat can be modified by dietary fat sources. In recent years, one of most important effect of fats to performance and the quality of meat is that related to the ratio of omega 6 (n-6)/omega 3 (n-3) fatty acids in the diet. In poultry diets with fishmeal, fish oil or oil derived from vegetable source increase the content of polyunsaturated fatty acids (PUFA, particularly with n-3 fatty acids) in meat. This study was conducted to observe the effects of different fat sources on accumulation of different fatty acids and on the ratio of n-6 to n-3 fatty acids in broiler meat.
Bağlantı
http://hdl.handle.net/20.500.12627/54804
Koleksiyonlar
  • Makale [92796]

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 


Hakkımızda
Açık Erişim PolitikasıVeri Giriş Rehberleriİletişim
sherpa/romeo
Dergi Adı/ISSN || Yayıncı

Exact phrase only All keywords Any

BaşlıkbaşlayaniçerenISSN

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere Göre

Hesabım

GirişKayıt

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV