• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Mathematical modelling of 4-hexylresorcinol residue to ensure consumer safety

Tarih
2014
Yazar
SELCUK, A.
Ozden, O.
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Shrimp is a major source of animal protein and is of great economic importance in world markets. The occurrence of black spot in shrimp after harvesting is a major problem for the aquaculture and fisheries industries. 4-hexylresorcinol has recently been approved by the European Union as an alternative chemical for the prevention of black spot in shrimp. However, high residual levels of 4-hexylresorcinol have important negative effects on humans. The correct mathematical design of 4-hexylresorcinol residue analyses should ensure the cost-effective operation of these industries, their environmental sensitivity, and safe food management practices. The mathematical determination of 4-hexylresorcinol residues will circumvent the high cost of high-performance liquid chromatographic analyses, ensuring high shrimp quality and adherence to food safety standards.
Bağlantı
http://hdl.handle.net/20.500.12627/49078
https://doi.org/10.3920/qas2012.0219
Koleksiyonlar
  • Makale [92796]

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 


Hakkımızda
Açık Erişim PolitikasıVeri Giriş Rehberleriİletişim
sherpa/romeo
Dergi Adı/ISSN || Yayıncı

Exact phrase only All keywords Any

BaşlıkbaşlayaniçerenISSN

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere Göre

Hesabım

GirişKayıt

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV