• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Treatment of fish fillets (Scomber colias and Mugil cephalus) with sodium lactate and propyl gallate: Influence on shelf life quality

Tarih
2003
Yazar
Erkan, Nuray
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
In this study sensory, chemical and microbiological properties lie of packaged fish (Scomber colias and Mugil cephalus) were determined. The fish was treated for 30 minutes at 16 +/- 1 degreesC with 2 % and 4 % sodium lactate and propyl gallate respectively, left dropping for 10 minutes at the same temperature and then packaged and stored cold. This process reduced growth of aerobic microorganisms. Growth of bacteria 9 days later was less than that of the control group. After storage at + 4 degreesC control groups reached high rates of 6 log CFU/g. Cold stored and packed filets' resistance was improved by sodium lactate and propyl gallate treatment.
Bağlantı
http://hdl.handle.net/20.500.12627/38365
Koleksiyonlar
  • Makale [92796]

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 


Hakkımızda
Açık Erişim PolitikasıVeri Giriş Rehberleriİletişim
sherpa/romeo
Dergi Adı/ISSN || Yayıncı

Exact phrase only All keywords Any

BaşlıkbaşlayaniçerenISSN

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere Göre

Hesabım

GirişKayıt

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV