• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olanlar
  • Kitapta Bölüm
  • Öğe Göster
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olanlar
  • Kitapta Bölüm
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Historia diety i kultury odzywiania Tom IV Elementy orientalne w diecie Europejczykow

Yazar
Namal, Fatma Arın
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Turkish cuisine can be classified as prehistoric, Central Asian, Seljuk and AnatolianSeljuk Beyliks, Ottoman and Republican. The analysis of Turkish cuisine should besplit into periods because it was developed in these periods. Turkish cuisine wasexposed to various cultural effects due to the arrival of the Turks in Anatolia fromCentral Asia and their expansion over three continents. Turkish cuisine shares similaritieswith Asian, European, Central Asian and Arabic cuisines. Turkish cuisine includesfood types mostly prepared with cereals, various vegetables, meat, and water.It included soups, dishes prepared with olive oil, pastry and meals prepared withself-seeding plants. It also has extremely healthy foods such as pekmez, yoghurtand bulgur. Turkish cuisine deservedly draws attention thanks to its rich variety offoods, suitability for a healthy and balanced diet, and its delicious vegetarian dishes.
Bağlantı
http://hdl.handle.net/20.500.12627/176589
https://avesis.istanbul.edu.tr/api/publication/1c9c3c7a-ede8-41cd-916f-032e6d64ea74/file
Koleksiyonlar
  • Kitapta Bölüm [327]

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 


Hakkımızda
Açık Erişim PolitikasıVeri Giriş Rehberleriİletişim
sherpa/romeo
Dergi Adı/ISSN || Yayıncı

Exact phrase only All keywords Any

BaşlıkbaşlayaniçerenISSN

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere Göre

Hesabım

GirişKayıt

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV