• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Microbiological and chemical quality of different types of salted pearl mullet (Chalcalburnus tarichi Pallas, 1811)

Yazar
Ogur, Seda
Erkan, Nuray
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
This research aimed to determine microbiological and chemical quality of different types of salted pearl mullet (Chalcalburnus tarichi Pallas, 1811). Samples of salted pearl mullet (C. tarichi Pallas, 1811), produced by six different methods, were obtained from three different local producers at the end of the hunting season of 2016 and 2017 (May-June) with wooden boxes, plastic cans, or in bottom perforated plastic cans. Samples stored in a cold storage (2 +/- 2 degrees C) were analyzed in August and September of 2017. Six fish were used in each sampling day and thus the analyses were completed in 18 days. So, 108 fish samples were analyzed (3 producer x 6 method x 3 sample for each method x 2 hunting season). Analysis results were calculated as mean +/- SD. One-way analysis of variance was used to determine whether there was a significant difference between the sample groups analyzed, and p .05). However, it was determined that the salt amount of the sample groups was very high in raw, and that more than half of the salt amount remained in the samples, even after baked waiting for 3 hr in warm water (p < .05).
Bağlantı
http://hdl.handle.net/20.500.12627/112944
https://doi.org/10.1111/jfs.12717
Koleksiyonlar
  • Makale [92796]

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 


Hakkımızda
Açık Erişim PolitikasıVeri Giriş Rehberleriİletişim
sherpa/romeo
Dergi Adı/ISSN || Yayıncı

Exact phrase only All keywords Any

BaşlıkbaşlayaniçerenISSN

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere Göre

Hesabım

GirişKayıt

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV